Προϊόντα για σε καλλιέργειες (5)

Κόκκοι κακάο - Κόκκοι κακάο, Σοκολάτα, Κακάο

Κόκκοι κακάο - Κόκκοι κακάο, Σοκολάτα, Κακάο

Η κακάο είναι το βασικό συστατικό στις σοκολατένιες λιχουδιές, τις σοκολάτες, τις σοκολάτες σε κουτί ή χύμα, καθώς και σε πολλές ποικιλίες μπισκότων και κέικ. Είναι επίσης ευρέως χρησιμοποιούμενο σε καλλυντικά προϊόντα όπως κρέμες ενυδάτωσης και σαπούνια. Αφού οι κόκκοι έχουν ζυμωθεί και αποξηρανθεί, μπορούν να επεξεργαστούν για να παραχθούν διάφορα προϊόντα, όπως: • Βούτυρο κακάο • Σκόνη κακάο • Κόκκοι κακάο και πολλά άλλα. Η κακάο έχει πολλές θετικές επιδράσεις στο σώμα, βοηθά στην πρόληψη καρδιοπαθειών, περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά που είναι καλά για τον εγκέφαλο και βοηθά στην απελευθέρωση σεροτονίνης και ντοπαμίνης, οι οποίες είναι οι ορμόνες της ευτυχίας. • Προμηθεύουμε αποξηραμένους και πλήρως ζυμωμένους κόκκους κακάο. Προέλευση: Νιγηρία Μούχλα στους κόκκους: 2.67% Υγρασία: 6.26% Κόκκοι με ζημιά από έντομα: 0.67% Αλμυροί κόκκοι: 4.33% Μίγμα: 0.02% Σαλμονέλα: Απουσία Κόκκοι/300 γραμμάρια: 281 Συνολικοί ελαττωματικοί κόκκοι: 3.34%
Φιστίκια - Κόκκινα Φιστίκια

Φιστίκια - Κόκκινα Φιστίκια

Προέλευση: Νιγηρία Μέγεθος: Βάσει των προδιαγραφών του αγοραστή Καθαρότητα: 99,99% Περιεκτικότητα σε λάδι: 49,11% Υγρασία: 6% Ξένα Σωματίδια: 0,01% FFA: 0,44% Σπασμένο/Σπασμένο: 0,89% E-Coli: Απουσία Σαλμονέλα: Απουσία
Σόγια - Σόγια, Φασόλι σόγιας, Αλεύρι σόγιας

Σόγια - Σόγια, Φασόλι σόγιας, Αλεύρι σόγιας

Προέλευση: Νιγηρία Καθαρότητα: 99,96% Περιεκτικότητα σε λάδι: 19,89% Υγρασία: 8,19% Μίγμα: 0,04% Άγουρος: 1% Σπασμένος/Σπασμένος: 0,28% E-Coli: Απουσιάζει Σαλμονέλα: Απουσιάζει
Σπόροι Μoringa - Μoringa

Σπόροι Μoringa - Μoringa

Σπόροι Μoringa, Φύλλα Μoringa, Σκόνη Μoringa
Σπόροι σουσαμιού - Λάδι σπόρων

Σπόροι σουσαμιού - Λάδι σπόρων

Καθαρότητα: 99,95% Περιεκτικότητα σε λάδι: 46-55% Υγρασία: <8% Μίγμα: 0,05% Αφλατοξίνη B1: 0,5 ppb Συνολική αφλατοξίνη: 0,54 ppb Σαλμονέλα: NIL